Wie zijn wij

Berghoef Accountants en Adviseurs is al 100 jaar een begrip en betrouwbare partner voor veel ondernemers in Aalsmeer, regio Amstelland, Haarlemmermeer en ver daarbuiten. In 1920 in het klein begonnen zijn wij nu 100 jaar later een zelfstandig en middelgroot kantoor met zo'n 50 medewerkers.

Kantoor Berghoef Accountants en Adviseurs

Doen waar we goed in zijn

Als vanzelfsprekend en vertrouwd onderdeel van uw onderneming ontnemen wij uw organisatie en belanghebbenden alle zorg op financieel en fiscaal gebied. Of het nu gaat om familiebedrijven met binnen- en buitenlandse dochterondernemingen, stichtingen, non-profit organisaties of vermogende particulieren en investeerders, onze medewerkers staan klaar om u van de juiste financiële en fiscale diensten te verlenen. Wij zeggen niet voor niets: “Laat ons doen waar wij goed in zijn, zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent”.

AFM-vergunning

Als gerenomeerd kantoor voldoet Berghoef Accountants en Adviseurs uiteraard aan alle kwaliteitseisen van het AFM en is in het bezit van een AFM-vergunning.

Deskundigheid, Kwaliteit en Openheid

U kunt rekenen op onze deskundigheid en kwaliteit en op onze openheid en inzet. Behalve het signaleren van kansen bij u als cliënt, is het onderkennen van risico’s een wezenlijk onderdeel van onze taak als financieel en fiscaal vertrouwenspersoon. Daarbij gaan wij zoveel mogelijk uit van praktisch haalbare oplossingen. U heeft niets aan financieel-/fiscaal technische hoogstandjes die in de praktijk niet uitvoerbaar blijken.

Teamprestatie helpt u verder

Intern staat de teamprestatie voorop. Teams waarin mensen elkaar aanvullen en waarin prestaties herkend, erkend en gewaardeerd worden. Op ons vakgebied is integriteit en respect voor anderen een fundamentele waarde. Deze waarden stellen ons in staat om u een kwalitatief uitstekende financiële dienst te leveren.

Rob Bakker

Op zoek naar financiële
en fiscale kansen voor uw bedrijf? Ik denk graag met u mee!

Rob Bakker
Registeraccountant /
directeur

Neem contact met mij op

Prinsjesdag 2020

Wij hebben een selectie gemaakt van de belangrijkste maatregelen van het belastingplan 2021 van het Kabinet. Lees hier verder.

Meer informatie
Berghoef Accountants en Adviseurs

Prinsjesdag 2020

Wij hebben een selectie gemaakt van de belangrijkste maatregelen van het belastingplan 2021 van het Kabinet. Lees hier verder.

Meer informatie
+31 297-381212
Berghoef Accountants en Adviseurs

Neem contact met mij op!

Vul uw gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over uw wensen.