Dankzij Berghoef kan ik
doen waar ik goed in ben

+31 297-381212
Mail ons

Ondernemer

U wilt een (register-)accountant die vooruitkijkt, een pragmatische belastingadviseur of een met u meedenkende salarisadministrateur? Berghoef Accountants en Adviseurs staat u bij op financieel en fiscaal terrein. Waar nodig tot in de details.

Internationaal

Internationale dienstverlening.

Internationale, (nog) niet in Nederland gevestigde MKB-ondernemingen staan wij bij met onze algehele financiële en fiscale dienstverlening. 

Starter

U bent ZZP'er geworden omdat u graag doet waar u goed in bent. Als professional streeft u naar het allerbeste en als zelfstandig ondernemer wilt u uw vak optimaal uitoefenen. Daarbij horen ook het doen van de administratie en belastingaangiften.

Particulier

Inkomstenbelasting, erfbelasting, begeleiding en planning van schenkingen, structurering van privé-vermogen, berekeningen bij echtscheiding etc. Wij adviseren u graag over fiscaal optimale scenario’s. Daarnaast stellen wij de benodigde fiscale aangiftes op.

Download onze App: Download onze App Berghoef Accountants in de Appstore Download onze app Berghoef Accountants in de Google Play Store
Berghoef Accountants en Adviseurs

Neem contact met mij op!

Vul uw gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over uw wensen.