Dankzij Berghoef kan ik
doen waar ik goed in ben

+31 297-381212
Mail ons

Ondernemer

U wilt een (register-)accountant die vooruitkijkt, een pragmatische belastingadviseur of een met u meedenkende salarisadministrateur? Berghoef Accountants en Adviseurs staat u bij op financieel en fiscaal terrein. Waar nodig tot in de details.

Corona Update

Laatste update: De afgelopen maanden is er een grote hoeveelheid aan ondersteunende maatregelen door het Kabinet gepubliceerd. Wij hebben voor u op hoofdlijnen alle maatregelen per 12 juni 2020 op een rij gezet. Lees de Corona Update van Berghoef Accountants en Adviseurs.

Particulier

Inkomstenbelasting, erfbelasting, begeleiding en planning van schenkingen, structurering van privé-vermogen, berekeningen bij echtscheiding etc. Wij adviseren u graag over fiscaal optimale scenario’s. Daarnaast stellen wij de benodigde fiscale aangiftes op.

Vacatures

Word jij onze nieuwe Controleleider voor onze controlepraktijk? Of ben jij die Assistent Accountant op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kijk dan snel naar onze vacatures en neem snel contact op met ons.

Corona Update

Kabinetssteun blijft groot. Alle uitzonderlijke maatregelen op een rij. Lees verder..

Meer informatie
Berghoef Accountants en Adviseurs

Corona Update

Kabinetssteun blijft groot. Alle uitzonderlijke maatregelen op een rij. Lees verder..

Meer informatie
Download onze App: Download onze App Berghoef Accountants in de Appstore Download onze app Berghoef Accountants in de Google Play Store
Berghoef Accountants en Adviseurs

Neem contact met mij op!

Vul uw gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over uw wensen.