Dankzij Berghoef kan ik
doen waar ik goed in ben

+31 297-381212
Mail ons

Corona Update

Laatste update: Het derde grote steunpakket aan maatregelen, dat per 1 oktober 2020 van kracht is, op 27 oktober volledig gepubliceerd. De nieuwe en verlengde maatregelen vindt u in onze Corona Update. Lees de Corona Update van Berghoef Accountants en Adviseurs.

Brexit Update

Tot en met 31 december 2020 geldt er voor het Verenigd Koninkrijk een overgangsperiode voor de Brexit. Per 1 januari 2021 zal het Brexit-akkoord echter hoe dan ook van kracht zijn. Voor ondernemers is het van groot belang om zich goed voor te bereiden op deze Brexit-deal.

Vacatures

Word jij onze nieuwe Controleleider voor onze controlepraktijk? Of ben jij die Assistent Accountant op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kijk dan snel naar onze vacatures en neem snel contact op met ons.

Prinsjesdag 2020

Het kabinet heeft het belastingplan 2021 gepresenteerd. Wij hebben een selectie gemaakt van de belangrijkste voorgestelde regelingen voor het MKB, alsmede enige eerdere aangekondigde wijzigingen. Lees hier de belangrijkste maatregelen voor 2021.

Download onze App: Download onze App Berghoef Accountants in de Appstore Download onze app Berghoef Accountants in de Google Play Store
Berghoef Accountants en Adviseurs

Neem contact met mij op!

Vul uw gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over uw wensen.