Home » Belastingadvies » Optimale fiscale structuur

Advies over optimale fiscale structuur

Bent u uw bedrijf aan het opzetten, vormgeven of herstructureren? Of u nu een internationale groep van bedrijven of een beginnende eenmanszaak heeft, hierbij moet u met veel rekening houden. Ook juridisch en belastingtechnisch gezien. Door hier een expert bij in te schakelen, weet u zeker dat u geen enkel fiscaal aspect of juridisch vraagstuk over het hoofd ziet. Bovendien is het fijne aan een expert dat u profiteert van bespaarmogelijkheden en vrijstellingen. Zo kunt u meteen een goede start maken met uw (nieuwe) onderneming.

Fiscaal advies

Onze fiscaal adviseurs kijken met een open blik naar uw organisatie. Zij attenderen u niet alleen op risico’s, maar zijn vooral ook pragmatisch en zien kansen. Onze fiscalisten hebben veel ervaring met het opzetten van nieuwe (internationale) organisatiestructuren, herstructureringen, fusies en overnames. Wij zijn op de hoogte van de meest actuele fiscale wet- en regelgeving en nemen maatschappelijke ontwikkelingen mee in onze advisering. Zo komen wij voor onze cliënten tot een optimale fiscale planning op alle niveaus – bij de werkmaatschappijen, personal holdings, alsmede ten aanzien van de DGA privé.

Wij zijn graag uw financiële en fiscale sparringpartner

Bent u op zoek naar uw eigen bedrijfseconomische en fiscale sparringpartner, die u helpt de juiste keuzes voor uw onderneming te maken? Of wilt u uw jaarrekening, boekhouding en andere financiële verslagen of prognoses goed geregeld hebben? Wij denken graag met u mee om uw bedrijf verder te helpen.