Belastingadvies en belastingaangifte

Binnen het Nederlandse belastingstelsel is heel veel mogelijk. Maar met alle regelingen, toeslagen en de continu veranderende wetgeving is kunt u misschien door alle bomen het bos niet meer zien. Zeker als ondernemer moet u belastingtechnisch met veel rekening houden. Daarom bespreken wij graag met u uw fiscale kansen en valkuilen en de daarbij benodigde acties. Uiteraard met uw eigen wensen en voorkeuren als uitgangspunt.

We geven u fiscaal advies op maat over u hoe u uw organisatie fiscaal optimaal kunt inrichten. Dat kan u een aanzienlijke besparing opleveren. Daarbij richten we ons altijd op praktische oplossingen. Van (internationale) herstructurering tot bedrijfsopvolging binnen de familie. En van specifieke DGA-fiscaliteiten en erfrecht- vragen tot btw- en loonbelastingadvies. Wij helpen u bij alles waar u rondom belastingen en belastingaangifte rekening moet houden. En kijken mee hoe u geld kunt besparen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare belastingadviseur? Of wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op voor een kennismaking.

Uw gesprekspartner voor Belastingdienst

Wij geloven in de combinatie van fiscaal advies en deskundige ontzorging bij uw belastingaangifte. Daarom zijn we graag namens u als cliënt gesprekspartner voor de Belastingdienst. Zo kunnen we op een gelijk niveau en met kennis van zaken belangrijke vragen of aandachtspunten met de fiscus afstemmen. Ook kunnen we op een juiste manier en met passende argumenten bezwaar te maken als een standpunt van de Belastingdienst volgens ons onjuist is.

Ook advies over persoonlijke belastingvragen

Ook adviseren wij u graag over de beste mogelijkheden rondom uw persoonlijke belastingvragen en -aangifte. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om inkomstenbelasting, erfbelasting, begeleiding en planning van schenkingen, structurering van uw vermogen, inkomensplanning of het begeleiden van een emigratie. Daarbij werken we met u samen toe naar werkbare oplossingen. Wij maken mogelijk besparingen op uw belasting inzichtelijk in cijfers, zodat u precies kunt zien wat een oplossing u oplevert. Daarnaast stellen wij de benodigde aangifte voor u op.

Loonbelasting

Voor de loonbelasting moet u veel regelen. Wij zorgen ervoor dat uw loonbelasting goed wordt verzorgd. Ook adviseren we u over fiscaal aantrekkelijke opties. Ook als u met zzp’ers of flexwerkers werkt. We zien daarbij niets over het hoofd. Van pensioen en verzekeringen tot aantrekkelijke subsidies.

lees verder over loonbelasting

BTW / Omzetbelasting

Wist u dat u soms flink kunt besparen op uw btw? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Ook kunnen we de volledige btw-aangifte voor u verzorgen. Zo weet u zeker dat het goed gebeurt, bespaart u mogelijk geld én voorkomt u een boete of naheffing.

lees meer over btw-aangifte

Themabrochures

Wilt u meer weten over een bepaald fiscaal of financieel thema? Voor diverse thema’s bieden wij brochures aan. Of het nu om uw eigen woning, uw zakelijke auto of het aannemen van personeel gaat, wij hebben er vast een brochure voor. Elke brochure zet de belangrijke aandachtspunten voor u op een rij.

 

 

Financiële planning

Wij stellen graag met u samen een financiële planning op, bijvoorbeeld voor uw pensioen of voor na uw dood, of voor uw bedrijf. Wat zijn de financiële mogelijkheden? En hoe zorgt u ervoor dat u tijdens of na uw werkzame leven financieel onbezorgd een volgende levensfase ingaat? Daarvoor maken we samen een plan.

lees meer over financiële planning

Inkomstenbelasting

Vanzelfsprekend wilt u niet te veel belasting betalen. Welke kosten zijn aftrekbaar? Onze fiscalisten zijn altijd op de hoogte van de laatste fiscale wetswijzigingen en zorgen voor een optimale fiscale positie van u en uw fiscale partner.

link lees hier verder

Vennootschapsbelasting

De vennootschapsbelasting wijzigt voortdurend. Als ondernemer of CFO zit u niet op een onnodig hoge VPB-druk of andere fiscale verrassingen te wachten. Daarom geven onze fiscalisten u proactief advies en gaan we op zoek naar praktische oplossingen.

lees verder over vennootschapsbelasting

De DGA: Directeur-Grootaandeelhouder

Elke rol van Directeur-Grootaandeelhouder brengt zijn eigen wettelijke spelregels met zich mee voor de belasting. Onze belastingadviseurs overzien het grotere geheel en wijzen u op uw fiscale kansen en mogelijkheden om te besparen.

lees meer over DGA

Optimale fiscale structuur

Wat zijn de risico’s binnen uw organisatie qua belasting? En wat juist de kansen? Onze fiscaal adviseurs wijzen u op risico’s, praktische mogelijkheden en kansen. Zij hebben onder meer veel ervaring met het opzetten van nieuwe (internationale) organisatiestructuren, herstructureringen, fusies en overnames.

lees verder over fiscaal advies

Schenken

Overweegt u een schenking aan uw kind te doen? Dan betaalt u het liefst zo min mogelijk belasting. Laten we samen om tafel zitten om te kijken om te kijken hoe u belasting kunt besparen? Wij bespreken graag uw specifieke wensen en voorkeuren, en schetsen de praktische mogelijkheden.

lees hier verder over schenken

Erven

Wilt u al op voorhand de verschuldigde erfbelasting en inkomstenbelasting voor uw nabestaanden zoveel mogelijk beperken? Ga dan al tijdens leven met ons in gesprek, zodat we samen een oplossing kunnen bedenken voor uw toekomstige nalatenschap. Aan de hand van successieplanning stellen we een helder plan op.

lees meer over erven 

Emigratie en remigratie

Gaat u in een ander land wonen of verhuist u juist terug naar uw geboorteland? Voor emigratie en remigratie moet u fiscaal het nodige (laten) regelen. Inclusief een juiste timing. Onze fiscalisten weten precies wat er speelt en waar u op moet letten, en begeleiden u hierbij.

lees verder over (r)emigratie

Wij zijn graag uw financiële en fiscale sparringpartner

Bent u op zoek naar uw eigen bedrijfseconomische en fiscale sparringpartner, die u helpt de juiste keuzes voor uw onderneming te maken? Of wilt u uw jaarrekening, boekhouding en andere financiële verslagen of prognoses goed geregeld hebben? Wij denken graag met u mee om uw bedrijf verder te helpen. 

Maurice Geurs

Maurice Geurs

Registeraccountant / directeur

Rik Boogaard

Rik Boogaard

Registeraccountant / directeur

Tom Domic

Tom Domic

Belastingadviseur / directeur Klantrelaties

Patrick Verboom

Patrick Verboom

Registeraccountant / directeur