Werken bij Berghoef

Als Accountant, Adviseur, Fiscalist of Salarisadministrateur
Op zoek naar een baan

Werken bij

Maak jij als Accountant of Belastingadviseur
het verschil voor onze klanten?

We kunnen ietwat onbescheiden zijn: Berghoef Accountants en Adviseurs is een aantrekkelijke werkgever om voor te werken. Dat blijkt onder andere uit het feit dat veel medewerkers reeds gedurende een lange periode bij ons werkzaam zijn. Bij Berghoef werken accountants, belastingadviseurs, salarisadministrateurs en ondersteunende medewerkers. Ons team bestaat uit ongeveer 50 medewerkers en er heerst een aangename, collegiale en informele werksfeer. Medewerkers krijgen na bewezen geschiktheid een grote mate van verantwoordelijkheid en vrijheid, en er zijn volop doorgroeimogelijkheden. We stellen ons als werkgever flexibel op en vinden het belangrijk dat medewerkers een goede balans houden tussen werk en privé.

Berghoef biedt een goed pakket van beloning en arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zorgen wij uiteraard voor interne bijscholing van ons personeel, zodat een ieder zich zowel persoonlijk als professioneel / vaktechnisch kan blijven ontwikkelen.

Beschikbare vacatures

Junior salarisadministrateur (pt)

We zoeken een junior salarisadministrateur die zich in het beginsel bezig gaat houden met ondersteunen van ons salaristeam bij het verzorgen van salarisadministraties voor onze klanten. Het betreft een parttime functie voor circa 16 uur per week verdeeld over 3 tot 4 werkdagen (dit gaat in overleg).

Junior fiscalist (pt/ft)

In de rol van junior fiscalist bij Berghoef maak je deel uit van een team van 5 collega’s, bestaande uit junior en senior fiscalisten. Een team dat verantwoordelijk is voor het verzorgen van belastingaangiftes maar bovenal het adviseren van klanten op allerlei gebied. Het gaat om een functie van 32 tot 40 uur per week. Mocht dit niet helemaal passen met jouw wensen, neem óók dan gerust contact met ons op.

Assistent accountant voor de samenstelpraktijk (pt/ft)

In de rol van assistent accountant bij Berghoef maak je deel uit van de accountancy afdeling. Dit is een team dat bestaat uit ruim 20 collega’s. Cliënten die jij zal bedienen bestaan uit nationaal en internationaal actieve MKB ondernemingen. Het gaat om een functie voor minimaal 24 uur per week en maximaal 40.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

vacatures