Werken bij Berghoef

Als Accountant, Adviseur of Salarisadministrateur
Op zoek naar een baan

Werken bij

Maak jij als Accountant of Belastingadviseur
het verschil voor onze klanten?

We kunnen ietwat onbescheiden zijn: Berghoef Accountants en Adviseurs is een aantrekkelijke werkgever om voor te werken. Dat blijkt onder andere uit het feit dat veel medewerkers reeds gedurende een lange periode bij ons werkzaam zijn. Bij Berghoef werken accountants, belastingadviseurs, salarisadministrateurs en ondersteunende medewerkers. Ons team bestaat uit ongeveer 50 medewerkers en er heerst een aangename, collegiale en informele werksfeer. Medewerkers krijgen na bewezen geschiktheid een grote mate van verantwoordelijkheid en vrijheid, en er zijn volop doorgroeimogelijkheden. We stellen ons als werkgever flexibel op en vinden het belangrijk dat medewerkers een goede balans houden tussen werk en privé.

Berghoef biedt een goed pakket van beloning en arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zorgen wij uiteraard voor interne bijscholing van ons personeel, zodat een ieder zich zowel persoonlijk als professioneel / vaktechnisch kan blijven ontwikkelen.

100

Jaar ervaring

jaar ervaring

Uitdagende klanten

Fijne collega's

Beschikbare vacatures

Controleleider voor onze controlepraktijk

We zoeken een controleleider die grotendeels in onze controlepraktijk werkzaam zal zijn met zowel wettelijke als niet wettelijke controles. Maar die ook een deel van zijn/haar tijd aan de gang gaat met samenstelklanten en de fiscaliteiten daar omheen. Dit mede in een rol als relatiebeheerder.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

vacatures