Home » Accountancy » Startersbegeleiding

Accountancy – Startersbegeleiding

Gaat u een eigen bedrijf beginnen? Of heeft u een idee om een bedrijf te starten en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U staat er niet alleen voor bij het opstarten van uw bedrijf. Wij helpen u met startersbegeleiding op weg met alles wat daar in grote lijnen bij komt kijken. Van belastingkwesties tot het kiezen van een rechtsvorm. En van het inrichten van de administratie tot het nadenken over bedrijfseconomische keuzes. Hiervoor bieden wij een gratis startersgesprek, waarin u op veel van uw startersvragen antwoord krijgt. Zo heeft u de juiste financiële en fiscale kennisbasis om verder te kunnen.

Gratis adviesgesprek

Als starter loopt u tegen veel vragen aan. Wat is beste rechtsvorm, hoe richt ik mijn administratie in, met welke belastingen en fiscale deadlines moet ik rekening houden. Berghoef biedt starters een gratis adviesgesprek aan waarin we de hoofdlijnen schetsen. Neem gerust contact met ons op!

Wij zijn graag uw financiële en fiscale sparringpartner

Bent u op zoek naar uw eigen bedrijfseconomische en fiscale sparringpartner, die u helpt de juiste keuzes voor uw onderneming te maken? Of wilt u uw jaarrekening, boekhouding en andere financiële verslagen of prognoses goed geregeld hebben? Wij denken graag met u mee om uw bedrijf verder te helpen.