Home » Accountancy » Financiële administratie

Accountancy – Financiële administratie

Van internationale concerns met diverse binnen- en buitenlandse dochterbedrijven tot kleinschaligere ondernemingen en eenmanszaken: wij ondersteunen u bij uw financiële administratie en bij alle bedrijfseconomische en fiscale aspecten van uw bedrijfsvoering. U kiest zelf of u de administratie volledig aan ons uit handen geeft of dat we een deel voor u verzorgen. Met onze gerenommeerde boekhoudsoftware kunnen we dit op deskundige wijze voor u uitvoeren en u de juiste service bieden. Op verzoek analyseren we ook de cijfers voor u, zodat u op basis daarvan uw bedrijf op tijd kunt bijsturen.

Uw financiële  administratie in goede handen

Wij kunnen u ondersteunen bij het verzorgen van de financiële administratie die u zelf voert, maar wij kunnen ook uw gehele financiële administratie uit handen nemen en voor u verzorgen. Daarnaast bieden wij desgewenst administratieve assistentie op locatie.

Management-informatie
Een correcte en volledige financiële administratie is vanzelfsprekend van belang maar het gaat er uiteindelijk om wat u als ondernemer concreet met die cijfers doet. Wij kunnen u ondersteunen bij het duiden van de cijfers en het tijdig analyseren van trends en ontwikkelingen daarin, zodat u waar nodig op tijd bij kunt sturen. In dat licht zetten we voor cliënten veelvuldig op maat gesneden management-informatie systemen op, die periodiek kunnen worden bijgewerkt.

Exact-Online
Wij zijn bekend met alle gerenommeerde boekhoudsoftware. Voor administraties die wij zelf voor onze cliënten verwerken, werken we met Exact-Online.

De voordelen van Exact Online zijn o.a.:

• Exact Online is overal en altijd door iedereen te benaderen
• Samen met accountant real time mutaties verwerken
• Een eigen server is overbodig, doordat Exact Online een cloud-oplossing is
• Geen back ups en software-updates
• Iedereen kan met Exact Online werken
• Exact Online ontzorgt en geeft vrijheid

Wij zijn graag uw financiële en fiscale sparringpartner

Bent u op zoek naar uw eigen bedrijfseconomische en fiscale sparringpartner, die u helpt de juiste keuzes voor uw onderneming te maken? Of wilt u uw jaarrekening, boekhouding en andere financiële verslagen of prognoses goed geregeld hebben? Wij denken graag met u mee om uw bedrijf verder te helpen.