Accountancy

Als ondernemer krijgt u het er standaard bij: de boekhouding en het maken van financiële planningen en verslagen. Ook komt u voor lastige financiële en fiscale keuzes te staan. Die knopen doorhakken is een vak apart, waarvoor de nodige kennis en ervaring vereist is. En waar u waarschijnlijk door uw drukke bestaan als ondernemer niet zomaar de tijd voor heeft. Wij zijn er voor specialistisch advies rondom alle accountancy-vraagstukken waarmee u als ondernemer te maken krijgt. Ons team van meer dan 20 accountants en assistent-accountants staat voor u klaar.

 Daarbij doen we méér dan alleen een perfecte boekhouding voeren. Wij zijn er juist ook voor specialistisch advies, een passende verslaglegging en deskundige verslagen en planningen. U kunt dan ook veel aan ons overlaten. Van administratie tot jaarrekening. Van begroting tot managementinformatie. Ook zijn wij er graag als financieel sparringpartner op bedrijfs- en financieel gebied. Samen kijken we hoe u uw bedrijf kunt laten groeien

Bent u op zoek naar een betrouwbare accountant? Of wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op voor een kennismaking.

Bedrijfsopvolging

Vroeg of laat komt er een moment dat u uw onderneming gaat overdragen. Wij helpen u om op tijd de nodige voorbereidingen te treffen. We weten precies waar u aan moet denken, geven u advies en helpen u vanuit onze expertise om de overdracht in goede banen te leiden.

Bedrijfsopvolging lees verder

Begrotingen en prognoses

Een begroting geeft sturing aan uw bedrijfsvoering. Wij helpen u bij het opstellen en analyseren van een gedegen begroting. Natuurlijk zorgen we ook voor een goede onderbouwing. Zo weet u zeker dat de begroting of prognose passend is en kunt u hier vervolgens mee aan de slag gaan.

Lees meer over begrotingen en prognoses

Themabrochures

Wilt u meer weten over een bepaald fiscaal of financieel thema? Voor diverse thema’s bieden wij brochures aan. Of het nu om uw eigen woning, uw zakelijke auto of het aannemen van personeel gaat, wij hebben er vast een brochure voor. Elke brochure zet de belangrijke aandachtspunten voor u op een rij.

 

 

Financiële administratie

Zoekt u ondersteuning bij uw financiële administratie? Of wilt u deze uit handen geven? Wij pakken dit met plezier voor u op. Of u nu een internationaal concern hebt of een eenmanszaak, wij ondersteunen u bij de financiële administratie en bij bedrijfseconomische en fiscale aspecten.

Meer over financiële administratie

Jaarrekening

Wilt u uw jaarrekening laten opstellen, controleren of beoordelen? Als accountant kunnen wij dit voor u oppakken en u daarna de benodigde verklaring sturen. Zo weet u zeker dat uw jaarrekening klopt en kunt u er de juiste conclusies uit halen.  

Lees hier verder over jaarrekeningen

Startersbegeleiding

Staat u op het punt uw eigen onderneming te starten? Dan heeft u waarschijnlijk veel vragen, bijvoorbeeld over een passende rechtsvorm, de jaarrekening en de belastingaangiftes. En hoe zit het met uw boekhouding? In een gratis adviesgesprek geven wij u antwoord op al uw startersvragen.

Meer over Startersbegeleiding

Sparringpartner en vertrouwenspersoon

Soms is het als mkb-ondernemer fijn om er een expert bij te betrekken, die u verder helpt bij lastige financieel-economische en fiscale vragen. Wij zijn graag uw vertrouwenspersoon en sparringpartner. We adviseren u over financieel-economische en fiscale vraagstukken.

Lees meer over onze rol als sparringspartner

Waarderingsanalyse

Denkt u eraan uw onderneming te verkopen? Dan volgt al snel de vraag: wat is uw onderneming waard? Een waarderingsrapport geeft hier inzicht in, is nodig voor de Belastingdienst én zorgt ervoor dat u sterk staat in uw onderhandelingen. Wij doen een uitgebreide analyse en stellen dit rapport voor u op.

Lees meer over waarderingsanalyse

Wij zijn graag uw financiële en fiscale sparringpartner

Bent u op zoek naar uw eigen bedrijfseconomische en fiscale sparringpartner, die u helpt de juiste keuzes voor uw onderneming te maken? Of wilt u uw jaarrekening, boekhouding en andere financiële verslagen of prognoses goed geregeld hebben? Wij denken graag met u mee om uw bedrijf verder te helpen. 

Maurice Geurs

Maurice Geurs

Registeraccountant / directeur

Rik Boogaard

Rik Boogaard

Registeraccountant / directeur

Tom Domic

Tom Domic

Belastingadviseur / directeur Klantrelaties

Patrick Verboom

Patrick Verboom

Registeraccountant / directeur