Home » Accountancy » Sparringpartner en vertrouwenspersoon

Accountancy – Sparringpartner voor het MKB

Als ondernemer met een eigen mkb-bedrijf mist u soms misschien een sparringpartner. Iemand die met u meedenkt over fiscale vragen, bedrijfseconomische kwesties en bepaalde acties voor uw organisatie. Van het vaststellen van passende doelen tot het regelen van opvolging of het slim investeren van uw opgebouwde vermogen of winst. Wij zijn bij al die vragen uw deskundige financiële en fiscale vertrouwenspersoon voor het MKB. Dankzij onze ruime ervaring met fiscaal, financieel en bedrijfsadvies kunt u bij ons rekenen op een goed antwoord op elke vraag.

Volwaardige vertrouwenspersoon en sparringpartner

Een ondernemer in het midden- en kleinbedrijf voelt zich op een bepaalde manier niet zelden enigszins eenzaam. In veel gevallen is binnen zijn onderneming geen volwaardige vertrouwens- en/of sparringpartner aanwezig, die zich goed genoeg kan inleven in zijn situatie. Uw accountant van Berghoef kan deze rol als vertrouwenspersoon en gesprekspartner bij uitstek vervullen. We kennen doorgaans u, uw onderneming en uw privé situatie goed en kunnen uw vragen, problemen en ideeën waar nodig omzetten in adequate fiscale, bedrijfseconomische en organisatorische acties.  Op deze wijze kunnen wij u een totaalpakket bieden aan kwalitatieve financiële en fiscale diensten.

Financiële en algemene advisering
We adviseren u op diverse financieel-economische en fiscale gebieden en beschikken waar nodig over een uitgebreid netwerk van onder meer gespecialiseerde juristen, advocaten, notarissen en IT-deskundigen.

 

Wij zijn graag uw financiële en fiscale sparringpartner

Bent u op zoek naar uw eigen bedrijfseconomische en fiscale sparringpartner, die u helpt de juiste keuzes voor uw onderneming te maken? Of wilt u uw jaarrekening, boekhouding en andere financiële verslagen of prognoses goed geregeld hebben? Wij denken graag met u mee om uw bedrijf verder te helpen.