Over Berghoef

Berghoef Accountants en Adviseurs is uw gesprekspartner voor al uw vragen op financieel en fiscaal gebied. We werken vanuit vertrouwen, geven deskundig advies en geloven in praktische oplossingen. Dat waarderen onze klanten ook. Daarom is Berghoef Accountants en Adviseurs al ruim 100 jaar een begrip voor veel ondernemers en particulieren in Aalsmeer, Amstelland, Haarlemmermeer en ver daarbuiten. Uitgegroeid van een klein kantoor in 1920, tellen we nu zo’n 50 medewerkers. Allemaal met maar één missie: u helpen bij het signaleren van kansen en het onderkennen van risico’s door u deskundig advies te geven.

Wij geloven in een sterke persoonlijke relatie met onze cliënten. Voor velen van hen vormen wij – soms al generaties lang – een sparringpartner en vertrouwenspersoon. Daarom krijgt u bij ons ook altijd een vaste contactpersoon. Een vertrouwensband opbouwen vinden we heel belangrijk. En het vormt de basis voor ons deskundige advies aan u. Juist doordat we zo diepgaand inzicht krijgen in uw bedrijfsvoering en in uw financiële of fiscale positie, kunnen wij u optimaal bijstaan.

Bent u op zoek naar een betrouwbare financieel of fiscaal adviseur? Of wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op voor een kennismaking.

Doen waar we goed in zijn

Ons motto is “Laat ons doen waar wij goed in zijn, zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent”. Wij zijn graag uw vertrouwde en deskundige gesprekspartner op financieel en fiscaal gebied. Of het nu gaat om familiebedrijven met binnen- en buitenlandse dochterondernemingen, stichtingen, non-profitorganisaties of vermogende particulieren en investeerders, onze medewerkers staan klaar voor u. Zij verlenen u graag uw gewenste financiële en fiscale diensten, zodat u zich kunt richten op uw eigen expertises.

Deskundigheid en Openheid

U kunt rekenen op onze deskundigheid en op onze openheid en inzet. Dit houdt in dat we uw kansen signaleren, maar tegelijkertijd ook uw risico’s onderkennen. Beide zijn wezenlijk onderdeel van onze taak als financieel en fiscaal vertrouwenspersoon. Daarbij gaan wij zoveel mogelijk uit van praktisch haalbare oplossingen. Daar geloven wij meer in dan in theoretische oplossingen die in de praktijk niet uitvoerbaar blijken.

Hoge Kwaliteit

Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening. Niets minder dan dat. Deze kwaliteit wordt onder meer gewaarborgd door het hanteren van kwaliteitsregels. Zo kunt u erop vertrouwen dat u altijd het gevraagde product krijgt én dat het product van kwaliteit is.

Om u onze kwaliteit te garanderen, volgen al onze medewerkers regelmatig vaktechnische bijscholing. Alle accountants en fiscalisten hebben een permanente studieverplichting. Ook krijgen we periodiek een controle of de kwaliteitsregels worden nageleefd, zodat iedereen binnen onze organisatie zich daarvan bewust blijft. Op al die manieren kunnen we garanderen dat u als cliënt de kwalitatieve diensten krijgt waar u voor betaalt.

De visie van Berghoef Accountants en Adviseurs

In de meer dan 100 jaar dat we bestaan, hebben we gemerkt dat cliënten een betrouwbare en vaste gesprekspartner op financieel en fiscaal terrein waarderen. Door ons volledig te verdiepen in uw financiële en fiscale positie, leren we u beter kennen en ontstaat er een vertrouwensband. Daardoor kunnen we u zo goed mogelijk adviseren over hoe u uw mogelijkheden optimaal kunt benutten. We kijken waar nodig samen met u terug, adviseren u over het hier en nu en richten samen met u de blik op de toekomst.

 Intern staat bij Berghoef Accountants en Adviseurs de teamprestatie voorop, waarbij we geloven in elkaar aanvullen in teams. Ook prestaties herkennen, erkennen en waarderen vinden we daarbij essentieel. In ons vakgebied staan integriteit en respect voor anderen centraal. Vanuit die waarden kunnen wij ook u kwalitatief uitstekende financiële diensten leveren.

Wij zijn graag uw financiële en fiscale sparringpartner

Bent u op zoek naar uw eigen bedrijfseconomische en fiscale sparringpartner, die u helpt de juiste keuzes voor uw onderneming te maken? Of wilt u uw jaarrekening, boekhouding en andere financiële verslagen of prognoses goed geregeld hebben? Wij denken graag met u mee om uw bedrijf verder te helpen. 

Maurice Geurs

Maurice Geurs

Registeraccountant / directeur

Rik Boogaard

Rik Boogaard

Registeraccountant / directeur

Tom Domic

Tom Domic

Belastingadviseur / directeur Klantrelaties

Patrick Verboom

Patrick Verboom

Registeraccountant / directeur