Home » Belastingadvies » Inkomstenbelasting

Inkomstenbelasting

Elk jaar ontvangt u een blauwe envelop op de deurmat en weet u hoe laat het is: de inkomstenbelasting. Daarbij krijgt u allerlei lastige vraagstukken voor uw kiezen. U wilt niet te veel belasting betalen. Maar hoe weet u welke kosten u mag aftrekken? Op welke toeslagen u recht heeft? En waar u allemaal op moet letten bij de belastingaangifte bij bijvoorbeeld een eigen bedrijf, spaargeld, beleggingen of een beleggingspand? Wij adviseren u over alle fiscale mogelijkheden die u heeft, zodat u niet te veel belasting betaalt én fiscale valkuilen voorkomt.

Advies over benutten fiscale kansen

Wat zijn de praktische mogelijkheden om uw spaargeld fiscaal vriendelijk in stand te houden? U overweegt een beleggingspand te kopen bestemd voor de verhuur? U wilt het bedrijf van uw kind financieren met privé-geld? U wilt uw kinderen helpen bij het kopen van een huis en tegelijkertijd wilt u rendement maken op uw spaargeld? Is het benutten van fiscaal banksparen of een lijfrente een goede aanvulling op uw oudedagsvoorziening? Hoe ontkomt u aan de hoge maandelijkse eigen bijdrage bij eventuele opname in een zorginstelling? Wij adviseren u over het benutten van de fiscale kansen. En behoeden u voor de fiscale valkuilen.

Vanzelfsprekend wilt u niet te veel belasting betalen. Welke kosten zijn aftrekbaar? Onze fiscalisten zijn altijd op de hoogte van de laatste fiscale wetswijzigingen en zorgen voor een optimale fiscale positie van u en uw fiscale partner.

Wij zijn graag uw financiële en fiscale sparringpartner

Bent u op zoek naar uw eigen bedrijfseconomische en fiscale sparringpartner, die u helpt de juiste keuzes voor uw onderneming te maken? Of wilt u uw jaarrekening, boekhouding en andere financiële verslagen of prognoses goed geregeld hebben? Wij denken graag met u mee om uw bedrijf verder te helpen.