Testimonials

Rik, 28 jaar, assistent accountant

In februari 2008 ben ik bij Berghoef begonnen aan een meeloopstage van mijn opleiding HBO Accountancy. Tijdens deze stage heb ik hier in de praktijk kennis kunnen maken met de verschillende facetten van de accountancy. Het beviel van beide kanten zo goed, dat ik na mijn stage bij Berghoef ben blijven werken. Na afronding van mijn HBO opleiding in 2011 ben ik gestart met de RA opleiding aan de Nyenrode Business Universiteit. Bij Berghoef heb ik volop de ruimte gekregen om mijn studies succesvol af te ronden. Inmiddels werk ik al meer dan 7 jaar met veel plezier bij Berghoef.
Mijn takenpakket bestaat met name uit het samenstellen van jaarrekening en het uitvoeren van controleopdrachten, waarbij ook de nodige fiscale aspecten komen kijken. Het directe klantcontact bij die werkzaamheden spreekt mij erg aan.
Berghoef is daarnaast een niet te groot kantoor waar je alle collega's kent. Het is gezellig en de werksfeer is informeel. Je voelt je hier niet ondergeschikt en je krijgt alle ruimte om je verder te ontwikkelen.

Studie en werk zijn hier voor mij goed te combineren.

Saskia AA, 38 jaar, assistent accountant

Na de MEAO en HEAO-AA ben ik bij een accountantskantoor aan de slag gegaan. In 2006 was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Toen ik de vacature bij Berghoef in de krant zag staan, besloot ik te solliciteren. Van die beslissing heb ik absoluut geen spijt!

De mix van werkzaamheden die ik hier uitvoer, maakt het werk leuk. Je werkt hier zelfstandig en krijgt veel verantwoordelijkheid. Ik ben bezig met het samenstellen van jaarrekeningen, controles en belastingaangiftes. Grote samenstelopdrachten doe ik het liefst. Ook heb ik een paar stagiairs begeleid. Een tijdrovende, maar wel heel leuke klus. Met drie collega’s vorm ik het bestuur van de Personeelsvereniging. We organiseren onder andere de personeelsuitjes en het Sinterklaasfeest. Ik vind het heel bijzonder dat de directie zo betrokken is bij de PV.

Berghoef is geen grote organisatie, maar biedt volop mogelijkheden om door te groeien. Ik kan veel leren van mijn collega’s op de fiscale afdeling. Berghoef verzorgt intern ook cursussen, waarmee ik een deel van mijn jaarlijks benodigde PE-punten binnenhaal. De informele sfeer, het leuke contact met collega’s en de open deuren, ook bij de directie, maken dat ik het hier prima naar mijn zin heb. En wat ook luxe is: Daniëlle voorziet ons elke ochtend en middag van koffie/thee met een koekje erbij. Waar vind je dat nog?

Toen ik moeder werd van een prachtige zoon kreeg ik gelukkig de mogelijkheid om parttime te gaan werken op de door mijzelf gekozen dagen met behoud van mijn functie en werkzaamheden. Zo kan ik het ouderschap goed combineren met mijn werk, want inmiddels ben ik de trotse moeder van twee kleine mannen. Ik ben van plan verder door te groeien in mijn vakgebied.
En op zondag? Lekker met mijn man en kinderen even uitwaaien in het bos!

Tom Domic

Op zoek naar financiële
en fiscale kansen voor uw bedrijf? Ik denk graag met u mee!

Tom Domic
Belastingadviseur /
directeur Klantrelaties

Neem contact met mij op

+31 297-381212
Berghoef Accountants en Adviseurs

Neem contact met mij op!

Vul uw gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over uw wensen.