Ervaren salarisadministrateur

Bij Berghoef Accountants en Adviseurs

Vacature: Ervaren salarisadministrateur

Word jij onderdeel van ons mooie team? Bij Berghoef ga je aan de slag in een organisatie waar mensen al langdurig werken.

Berghoef Accountants en Adviseurs - Vacature: Ervaren salarisadministrateur

Wat wij zoeken voor de vacature van salarisadministrateur

Word jij onderdeel van ons mooie team? Bij Berghoef ga je aan de slag in een organisatie waar mensen al langdurig werken. Waarom? Wij geloven dat de vrijheid en de grote verantwoordelijkheden die je hier krijgt voor veel van onze werknemers onmisbaar zijn. We zoeken een ervaren salarisadministrateur die zich bezig gaat houden met het verzorgen van de salarisadministraties voor onze klanten. Het betreft een functie voor minimaal 24 uur per week.

Wie wij zijn

Klanten die aankloppen bij Berghoef Accountants en Adviseurs kunnen rekenen op nauwkeurig en goed advies. Hier worden klanten pas geadviseerd nadat Berghoef zich diepgaand heeft ingeleefd in de specifieke financiële en fiscale positie van de klant. Samen met klanten wordt gekeken naar het verleden, wordt er advies gegeven voor nu en kijkt Berghoef graag naar de toekomst.

Bij Berghoef werken ongeveer 40 mensen, waaronder accountants, belastingadviseurs, salarisadministrateurs en ondersteunende medewerkers. Je vindt hier een fijne werksfeer waarin je je snel thuis zult voelen.

De rol van ervaren salarisadministrateur

In de rol van ervaren salarisadministrateur bij Berghoef maak je deel uit van een team salarisadministrateurs en adviseurs. Je zal binnen het team verantwoordelijk zijn voor het zelfstandig verwerken van salarisadministraties, fungeren als vraagbaak voor klanten en het uitwerken van adviesvragen.

Wie ben jij?

Om goed in deze rol te passen breng je wel wat mee;

  • Je hebt een afgeronde studie PDL of vergelijkbare studie;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de salarispraktijk;
  • Je werkt netjes en gestructureerd.
  • Kennis van Nmbrs is een pré.

Jouw beloning

Het voordeel van werken bij Berghoef? Hier krijg je een grote mate van verantwoordelijkheid en vrijheid en doorgroei mogelijkheden. Maar ook bieden we een mooi pakket arbeidsvoorwaarden.

Verder kun je rekenen op interne en externe scholing en een prettige werksfeer.

Ik wil deze baan!

Hebben we met bovenstaande omschrijving je enthousiasme aangewakkerd en kun je niet wachten om aan de slag te gaan als salarisadministrateur bij Berghoef?

We ontvangen graag je sollicitatie. Je kunt je reactie en je motivatie aangevuld met je CV mailen naar pz@berghoef.nl.

Maak jij als Accountant of Belastingadviseur het verschil voor onze klanten?

Berghoef Accountants en Adviseurs is een aantrekkelijke werkgever om voor te werken. Dat blijkt onder andere uit het feit dat veel medewerkers een lang dienstverband hebben.

Bekijk alle beschikbare vacatures