Controleleider voor onze controlepraktijk

Bij Berghoef Accountants en Adviseurs
Berghoef Accountants en Adviseurs 100 logo

Berghoef Accountant en Adviseurs

Controleleider voor onze controlepraktijk

Bij Berghoef ga je aan de slag in een organisatie waar mensen al langdurig werken. Waarom? Wij geloven dat de vrijheid en de grote verantwoordelijkheden die je hier krijgt voor veel van onze werknemers onmisbaar zijn.

Wie wij als controleleider voor onze controlepraktijk zoeken?

We zoeken een controleleider die grotendeels in onze controlepraktijk werkzaam zal zijn met zowel wettelijke als niet wettelijke controles. Maar die ook een deel van zijn/haar tijd aan de gang gaat met samenstelklanten en de fiscaliteiten daar omheen. Dit mede in een rol als relatiebeheerder.

Wie wij zijn

Klanten die aankloppen bij Berghoef Accountants en Adviseurs kunnen rekenen op nauwkeurig en goed advies. Hier worden klanten pas geadviseerd nadat Berghoef zich diepgaand heeft ingeleefd in de specifieke financiële en fiscale positie van de klant. Samen met klanten wordt gekeken naar het verleden, wordt er advies gegeven voor nu en kijkt Berghoef graag naar de toekomst. Bij Berghoef werken ongeveer 50 mensen, waaronder accountants, belastingadviseurs, salarisadministrateurs en ondersteunende medewerkers. Je vindt hier een fijne werksfeer waarin je je snel thuis zult voelen.

De rol van controleleider

In de rol van controleleider bij Berghoef maak je deel uit van een team van meerdere accountants en assistent accountants. Een team dat verantwoordelijk is voor de controle en/of het samenstellen van de jaarstukken van klanten. Daarnaast houd jij je ook bezig met het relatiebeheer en de fiscaliteiten rondom de jaarrekening en de inkomstenbelasting van directie en aandeelhouders. Relatiebeheer omvat mede een stuk actief advieswerk.

Wie ben jij?

Om goed in deze rol te passen breng je wel wat mee;

  • Je hebt een (bijna) afgeronde HBO of universitaire opleiding accountancy;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de controlepraktijk;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je vindt zaken als beroepsrichtlijnen, kwaliteit, een kritische instelling en dergelijke van groot belang;
  • Je werkt netjes en gestructureerd.

Jouw beloning

Het voordeel van werken bij Berghoef? Hier krijg je een grote mate van verantwoordelijkheid en vrijheid. Maar ook bieden we een mooi pakket arbeidsvoorwaarden. Verder kun je rekenen op interne en externe scholing en een prettige werksfeer.

Word jij onderdeel van ons leuke team en wil jij deze baan!

Hebben we met bovenstaande omschrijving je enthousiasme aangewakkerd en kun je niet wachten om aan de slag te gaan als controleleider bij Berghoef? We ontvangen graag je sollicitatie. Je kunt je reactie en je motivatie aangevuld met je CV mailen naar pz@berghoef.nl.

Maak jij als Accountant of Belastingadviseur het verschil voor onze klanten?

Berghoef Accountants en Adviseurs is een aantrekkelijke werkgever om voor te werken. Dat blijkt onder andere uit het feit dat veel medewerkers een lang dienstverband hebben.

Bekijk alle beschikbare vacatures